CAT / CAST

>> SABORS DE PROXIMITAT

L’ entorn més proper és el potencial real de la nostra cuina.

Els proveidors són els nostres principals aliats. Hem escollit bons professionals, gent de la terra, que estimen i coneixen la seva feina i que ens ofereixen una bona selecció de productes de qualitat.

Gent compromesa amb l’ecologia i el medioambient, de petites explotacions familiars agràries i ramaderes que ens mereixen tota la confiança.

Això ens ajuda a tenir un coneixement molt directe de la procedència del producte, estricte control de com s’ha el.laborat i els canals que ha seguit, la qual cosa ens permet consumir amb  més garanties de seguretat i qualitat.

Alhora també afavorim la conservació d’espècies agroalimentàries autòctones, en perill de desaparició, evitem l’abandonament de zones forestals i contribuïm al creixement i desenvolupament del sistema agrari i ramader del nostre país.

També exercim un consum medioambiental més sostenible, reduim els costos energètics de transport dels productres procedents d’altres zones més allunyades i protegim la natura i la nostra terra.

Moltes verdures, fruites i hortalises són conreades als nostres horts. Els bolets sempre provenen del nostre entorn.

Cada dia disposem de peix fresc, comprat a les principals llotges del nostre litoral. Les vedelles, els cabrits, els ànecs, els pollastres i els xais són de ramats i explotacions properes on crien bestiar de raça autòctona i creixen en condicions de benestar, sans i equilibrats.

Així podeu gaudir d’aliments d’alt valor gustatiu, amb els autèntics sabors tradicionals.

>> COLORS DE TEMPORADA

ÉS TEMPS DE...

L’estacionalitat és el gran secret de la qualitat dels aliments que ens proveïm a casa nostra.

La natura és sàvia i sap quines energies ens corresponen a cada estació i per això les facilita.

Els aliments conreats fora de temporada i amb llarges estades en càmeres frigorífiques, no tenen cap valor per nosaltres, estàn oxidats i no mantenen les propietats que els caracteritzen: vitamines, enzims i energia vital, amés han perdut tot el seu gust genuí.

Consumir un producte fresc, madurat al camp i acabat de collir, ens aporta totes les propietats nutritives i ens permet gaudir de tot el seu sabor, olor, color i textura original.

 

 

Restaurant Soldevila  /  Call de L'Hostal 34  /  Calders, Barcelona